GLAMPING gesloten 2023

2023 ♡ HAPPY GLAMPERS in de Kempen
We hebben goed nieuws en slecht nieuws...


Onze boerderij is toe aan renovatie en we gaan een nieuwe stal bouwen. We willen ook dit jaar werk maken van de uitbreiding van onze glamping. Gasten ontvangen in een bouwwerf lijkt ons echt geen goed idee, daarom hebben we besloten, na veel slapeloze nachten, om dit jaar toch niet open te gaan.

Onze focus zal dit jaar liggen op het uitbouwen van een nieuwe toekomst voor ons landbouwbedrijf én onze glamping! We zien jullie allemaal heel graag terug in 2024.

Had je al een reservatie voor dit jaar, dan nemen we nog even persoonlijk contact op om dit eventueel te verzetten naar volgend jaar. Happy Glamper Kadobonnen blijven uiteraard ook volgend jaar nog geldig!

Blijf ons zeker volgen de komende maanden om alle voorbereidingen en vooruitgang te zien. We gaan zeker af en toe wat foto's van onze werken delen!

Heel veel liefs,
Joke en familie Lammens
❤❤❤

Aanbod


We bieden ook dit jaar 2 ruime belltenten aan. Beide tenten bevinden zich in onze tuin, vlakbij het water. Dit jaar kregen onze tenten een naam, Amethist en Celestine. Bij het boeken kan je die ook terugvinden.


Beide tenten zijn standaard ingericht voor 4 personen, met 1 dubbel bed en 2 enkele bedjes en voorraan een ruime zithoek met leuke kussens, een tafeltje en een zeteltje. Elke tent heeft een kledingrek en voldoende opbergmogelijkheden. Ook voor een wat frisser moment, of gewoon voor de gezelligheid, zijn er ook fleece dekentjes aanwezig.


In beide tenten is een stroompunt met 4 stopcontacten voorzien en 2 nachtlampjes op batterijen. De buitenkant van de tent kan verlicht worden met een led guirlande. Onze tenten hebben een diameter van 6m en kunnen eenvoudig ingericht worden naargelang het aantal gasten, max. 6 personen per tent.

Alle prijzen zijn inclusief lakens en handdoeken. Elke tent heeft een apart sanitair blokje voorzien van een douche, toilet en lavabo.


We voorzien zelf geen maaltijden op de glamping, maar naast de badkamers is er een overdekte buitenkeuken met een gas-BBQ en apart kookvuur, afwasbakje met stromend water. Ook bestek, borden, kommetjes, glazen, kookpotten en pannen zijn voorzien. Verder is er microgolfoven, waterkoker, ijskast en broodrooster. Voor de afwas voorzien we ook afwasmiddel, sponsjes en handdoeken. Luxueus kamperen dus!